Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Testedzés

Ebben a menüpontban megtalálod az általam készített tornavideókat, edzéstervvel együtt. A gyakorlatok főleg jóga és erősítő elemeket tartalmaznak, felfrissítik vérkeringésünket, harmonizálják a testünk energia áramlását, és feszes izomzatot is nyerünk általuk. A megfelelő edzésterv kiválasztásával elérheted célodat, akár fogyni, akár hízni szeretnél, vagy csak egyszerűen egy lazító programra vágysz.
Pár éve még a vékony nő volt a divatos. Ma pedig beindult egy olyan fitnesz őrület, hogy szinte már nem is számítasz szépnek, ha nincs minimum kockás hasizmod, és nem vagy elég fitt, ha nem tudsz egyszerre 50 fekvőtámaszt lenyomni. Viszont én aggódom, pár év múlva nem fog-e ez az intenzitás visszaütni, például ízületi fájdalmak formájában.Több, mint egy éve nem fogyasztok állati fehérjét, és nem súlyzózom, csak ezeket a tornákat végzem, mégis feszes az izomzatom.


A testmozgás nagyon fontos, de tartsuk meg azt a mértéket, amiből hosszú távon is profitálunk. Nem vagyunk versenysportolók, csak átlagemberek, így nincs szükségünk az így is rohanó stresszes életünkben még egy stressz forrásra, hiszen ezek az edzések sokkolják a szervezetet, valamint a hozzá szedett fehérjeporok, és mindenféle pörgetők, hogy bírd azt edzést, hosszú távon a vesét is károsíthatják.

Amit ezekkel a videókkal elérhetsz: szép, arányos, feszes, hajlékony test, növekvő életerő, hosszú egészség.
Én örülni fogok, bármikor is úgy döntesz, velem együtt tornázol.