Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Lélek

Gyógyulásom során először csak a testre koncentráltam. De már akkor felismertem, hogy test-és lélek elválaszthatatlan egységet alkotnak. A célom ezzel a menüponttal, hogy ismerd fel, több lazításra, meditálásra és befelé fordulásra van szükséged, és, hogy elindítsalak egy spirituális úton, hogy tudatosabb emberként éld tovább az életed. Hidd el, ha belépsz ebbe a világba, sok mindenre rájössz, felébredsz, hogy nem minden az, aminek látszik. Én soha nem voltam vallásos, és az a csodálatos, hogy ezek a tanítások nem is kell, hogy valláshoz kötődjenek.
Állj meg egy pillanatra, és érezd, ahogy veszel egy mély levegőt. Nem megdöbbentő, hogy egész nap csak végezted a dolgodat, de egy ilyen egyszerű dologra sem figyeltél oda? Figyelj oda jobban saját magadra, lazíts minél többet. Relaxálj, meditálj. Ez van, akinek egyedül jobban megy, de akinek nincs tapasztalata, jobban kedveli a „vezetett” relaxációt, amikor valaki folyamatosan beszél hozzád, és irányítja a folyamatot, neked csak lazulnod kell, és átadnod magad a pillanatnak. Ezért készítettem nektek két ilyen relaxációs hanganyagot.
Az egyik relaxáció rövidebb, olyan napokra, mikor csak megállnál egy pillanatra, a másikat akkor ajánlom, ha több időt tudsz magadra szánni.
A cikkek, melyeket ez alatt a menüpont alatt találsz, még a blogomban íródtak. Ha érdekelnek még lelki vonatkozású cikkek, akkor kattints a „betegeknek” menüpont alatt a „lelki változások” cikkeimre, melyek nem csak betegeknek szólnak.