Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Tévhitek a rákgyógyításról

  • A betegségekből csak kemoterápiával lehet meggyógyulni.
  • Sokan azt hiszik, a kemoterápia gyógyít, pedig csak az egész szervezetet pusztítja az egészséges sejtekkel együtt.
  • A daganat eltűnése nem feltétlenül jelent gyógyulást.
  • Számos kutatási eredmény bizonyította, hogy a kemoterápia csak hosszabbítja (ha nem rövidíti a beteg életétét)
  • Számos kutatás igazolja, hogy a táplálkozás, és az életszemléletmód megváltoztatásával meg lehet gyógyulni,

Feltehetitek a kérdést? Hogyan jutottunk ide? Az orvosok miért nem gyógyítanak? Miért érdekük, hogy egyre betegebbek legyünk, és egyre több gyógyszert szedjünk? Lehet ezeket egyáltalán gyógyszernek nevezni? Inkább csak mérgek, amik lehet, hogy a tüneteket elnyomják, de csak még betegebbek leszünk tőlük.
Az egész ott kezdődött, amikor a huszadik század elején központosították az orvosképzést. Előtte kisebb orvosi egyetemek működtek, és az orvosok nagy része alternatív gyógymódokat is használt. A központosítás után az egyetlen elfogadható kezelési mód a gyógyszerezés lett, így tört hatalomra a gyógyszeripar. A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy meggyógyuljunk, hiszen akkor nem lenne több bevételi forrásuk. Rengeteg pénz forog ebben, az orvosok csak bábok
Miért megy mégis olyan sok ember azonnal orvoshoz, és fogadja el a hagyományos kezeléseket? A félelem miatt. Az embereket mindig is félemlítették valamilyen láthatatlan ellenséggel, ördögökkel, démonokkal. Most is van láthatatlan ellenség, a vírusok, baktériumok, betegségek. Pedig nem ők az igazi ellenség. A betegség egy áldás számunkra, mely jelzi, hogy valami nincs rendben, valamin változtatunk kell. Sajnos igazi változásra kevés ember hajlandó. Egyszerűbb tablettákat bekapkodni, és élni tovább ugyanazt az életet, mint addig.

Ébredjünk már fel, és lássuk meg a valóságot! Egy illúzió világban élünk, ahol minden csak a pénzről szól. Sajnos a sorsod alakulása senkinek nem fontos, csak Neked, és hozzátartozóidnak. De a kormánynak, a gyógyszeriparnak, az orvosoknak nem.

Most nem csupán saját gondolataimat írtam, hanem loptam egy videóból. Megtaláljátok, ha kíváncsiak vagytok rá a videó megosztó portálon, a címe: A doktornő, aki meglátta a valóságot.
 

Kedvenceim
Megbocsátás Megbocsátás Részletek ›
Út a spiritualitás felé Út a spiritualitás felé Részletek ›
Úgy szeretném elmondani összes tudásom Úgy szeretném elmondani összes tudásom Részletek ›
Visszaeséstől való félelem Visszaeséstől való félelem Részletek ›