Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Spagetti tofuszósszal, párolt zöldségekkel és pirított tökmaggal

Hozzávalók:

  • 1 csomag teljes kiőrlésű spagetti
  • 2 csomag tofu
  • szójaszósz
  • 1 nagyobb répa
  • 1 nagyobb fej zeller
  • 1 marék tökmag

A tésztát sós forró vízben kifőzzük. A tofut egy tálba összemorzsoljuk, ízlés szerint adunk hozzá szójaszószt(vagy más ízesítőt, ha nincs otthon), és bot mixerrel pépesítjük, ha túl sűrű kevés olajjal vagy vízzel higítsuk, de csak apránként, nehogy aztán túl híg legyen a szósz. A zöldségeket meghámozzuk, apróra vágjuk és kevés vízben megpároljuk. A tökmagot egy serpenyőben pár perc alatt megpirítjuk, vigyázzunk, mert pattogni fog, és könnyen odaég, folyamatosan kavargassuk.
Ha mindennel kész vagyunk, akkor szedjük ki a tésztát, rá a tofuszószt, erre a zöldségeket és a tetejére a tökmagot. Jó étvágyat!

Kedvenceim
Spagetti sütőtökös-répás-paradicsomos fűszeres szósszal Spagetti sütőtökös-répás-paradicsomos fűszeres szósszal Részletek ›
Spagetti zöldségekkel és gombával pirítva Spagetti zöldségekkel és gombával pirítva Részletek ›
Paradicsomos-tonhalas tészta Paradicsomos-tonhalas tészta Részletek ›
Falafel pitával, salátával és tahini szósszal Falafel pitával, salátával és tahini szósszal Részletek ›