Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Shiitake gombás brokkoli hajdinával

Hozzávalók:

  • 1 bögre hajdina
  • 1 fej brokkoli
  • 3-4 fej szárított shiitake gomba
  • 1 fej hagyma
  •  1 doboz zabtejszín
  •  bio ételízesítő
  •  kevés olíva vagy szezámolaj

A hajdinát mossuk meg, és főzzük meg kétszeres mennyiségű vízben, közben sózzuk. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pirítsuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá az előzőleg beáztatott és apróra vágott gombát, és az apróra vágott brokkolit. Öntsük hozzá a gomba áztató levét, kb. 2 dl-t. 10-15 perc alatt megpárolódik, ízesítsük bio ételízesítővel, és öntsük hozzá a zabtejszínt. A shiitake gomba makrobiotika szaküzletekben beszerezhető, gyógygomba, immunerősítő és egyben nagyon finom is.

Ha nem tudsz hozzájutni, készítsd a receptet más általad kedvelt gombával.

Kedvenceim
Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Részletek ›
Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Részletek ›
Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Részletek ›
Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Részletek ›