Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Rakott brokkoli bulgurral és tonhallal(nem vegán)

Hozzávalók:

  • 1 kg brokkoli
  • 1 bögre bulgur
  • 1 tonhalkonzerv
  • zabtejszín
  • bio ételízesítő


A brokkolit rózsáira szedjük és félig megfőzzük. A bulgurt másfélszeres vízben kb. 10 percig főzzük, majd lefedve még állni hagyjuk, hogy megszívja magát. A jénai tálba szórunk egy réteg brokkolit, erre a bulgurt, majd egy réteg tonhalat(1 konzerv elég), megint bulgurt, és a tetejét befedjük brokkolival. Miután kész vagyunk a rétegezéssel, öntsük le az egészet zabtejszínnel(bio boltokban, Dm-en is kapható), és süssük készre kb. 45 perc alatt.

A fűszerezést mindenki egészségi állapota szerint döntse el, én Dm-ben kapható bio ételízesítőt használok szinte minden ételbe.

Kedvenceim
Bundázott brokkoli tárkonyos kusz-kusszal és gombás-paradicsomos mártogatóssal Bundázott brokkoli tárkonyos kusz-kusszal és gombás-paradicsomos mártogatóssal Részletek ›
Magyaros ízű töltött káposzta Magyaros ízű töltött káposzta Részletek ›
Csőben sült brokkoli,karfiol barna rizzsel,gabonaszalámival Csőben sült brokkoli,karfiol barna rizzsel,gabonaszalámival Részletek ›
Gersli (árpagyöngy) rizotto pirított káposztával Gersli (árpagyöngy) rizotto pirított káposztával Részletek ›