Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Paradicsomos zöldbab kuszkusszal

Hozzávalók:

  • fél kiló friss zöldbab, vagy 1 üveg konzerv
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 2 fej hagyma
  • 1 üveg sűrített paradicsom
  • 1 bögre kuszkusz
  • só, édesítő(rizsszirup)

A zöldbabot megfőzzük, vagy használhatunk konzervet is. Kevés olíva olajon pirítsunk meg 2 fej apróra vágott hagymát, majd dobjuk rá a zöldbabot, és 1 üveg sűrített paradicsomot. Fűszerezzük ízlésünk, egészségi állapotunknak megfelelően. Mivel paradicsomos étel, a só mellé illi bele egy kis édesítés is, ajánlom a rizsszirupot. A kuszkuszt azonos mennyiségű vízzel leforrázzuk és állni hagyjuk, kb 10 percig.

Nagyon jól illik egymáshoz a szaftos zöldbab és a kuszkusz, és villámgyorsan elkészül.
 

Kedvenceim
Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Részletek ›
Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Részletek ›
Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Részletek ›
Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Részletek ›