Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal

Hozzávalók:

  • 4 nagy fej karalábé
  • 2 nagy fej hagyma
  • 2 pohár natúr joghurt
  • 2-3 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
  • olaj, só, bors,
  • tavaszi felvágott (bio boltokban kapható)

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott és lereszelt karalábét, kicsit összeforgatjuk, majd kevés vízzel felöntjük, nem kell, hogy ellepje. Fűszerezzük, és fedő alatt akár egy órát is párolhatjuk. A joghurtokat kikeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a főzelékünket, párat rottyantunk rajta, hogy ne maradjon liszt íze. A recept természetesen nem vegán a joghurt miatt, de nagyon jól illik  a karalábéhoz. Feltétként üzletben kapható vegán felvágottat szeleteltem hozzá.

Kedvenceim
Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Részletek ›
Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Részletek ›
Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Részletek ›
Padlizsánkrém Padlizsánkrém Részletek ›