Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával

Hozzávalók:

  • 2 csomag tofu
  • 1 fej brokkoli
  • 1 fej karfiol
  • 1 bögre hajdina
  • 1 evőkanál olaj
  • ízlés szerint szójaszósz és só, vagy bio ételízesítő

A zöldségeket rózsáira szedjük, és kevés vízben megpároljuk. A hajdinát kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük. A tofut apró darabokra vágjuk, olyan tálba tesszük, mely alkalmas botmixer használatára, ezután hozzáadjuk az olajat, szójaszószt, bio ételízesítőt, és annyi vizet(nem kell sok, csak pár evőkanál), hogy a botmixer krémesre tudja pépesíteni. Közben kóstolgassuk, ha más fűszert is kívánsz bele, kísérletezgethetsz, de szerintem így is nagyon ízletes. Az egyébként nem olyan erős ízű zöldségek ebbe a krémbe mártogatva, még a gyerekeknek is ízlenek 

Kedvenceim
Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Részletek ›
Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Részletek ›
Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Részletek ›
Padlizsánkrém Padlizsánkrém Részletek ›