Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Bulgur saláta sült tofuval és sült gabonaszalámi karikákkal

Hozzávalók:

  • 1 bögre bulgur

Zöldfűszerek:

  • 10 levél menta
  • 1 csokorpetrezselyem
  • metélőhagyma

Zöldségek:

  • 2 db. paradicsom
  • 2 db. paprika
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • bio ételízesítő
  • 1 csipet cayenne bors
  • készen kapható gabona szalámi, és tofu

A bulgurt másfélszeres vízben megfőzzük, bio ételízesítővel ízesítjük, egy csipet borssal megbolondítjuk. A zöldfűszereket összevágjuk, és a zöldségeket is apróra. Az olívaolajból és a citrom levéből elkészítjük a saláta öntetet. Mikor a bulgur kicsit kihűlt, az egészet alaposan összekeverjük, majd hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek. Kedvenc nyári ételem, mivel hidegen is fogyasztható, és elképesztően frissítő. Köretnek lehet hozzá sütni pár kocka tofut, illetve a gabonaszalámi is jól feldobja.

De akár önmagában is finom, ízletes. 

Kedvenceim
Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Karalábé főzelék vegán tavaszi felvágottal Részletek ›
Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Sütőtök-krémleves rozs ropogóssal Részletek ›
Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Ízletes tofukrém párolt zöldségekkel és hajdinával Részletek ›
Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Gabonafasírt barnarizzsel és sült zöldségekkel Részletek ›