Fitt test, lelki harmónia, egészséges táplálkozás és hosszú egészség, mindez egy programon belül csak természetesen!
Zöld forma

Az én napi programom

Mint már máshol a honlapon is írtam, az alternatív gyógyulást Gerson terápiával kezdtem, de nem bírtam sokáig, pár hónapig végeztem elég sok csalással. (Hangsúlyozom, hogy már nem ezt végzem, a honlapon található sok információ a Gerson terápiáról segítség azoknak, akiket érdekel a módszer, mert a neten elég sok téves info kering ezzel kapcsolatban) Ekkor döntöttem a makrobiotika mellett, mely megengedőbb volt a táplálkozás szempontjából. Viszont a reggeltől-estig való főzés sem vált be.

Jelenleg én így csinálom:

-reggel éhgyomorra megiszok egy tasak Soul Raint-(ez egy magvakból sajtolt olaj) nem vagyok híve az ilyen mlm csodaszereknek, de ezt egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta szintén éhgyomorra megiszok 2 pohár Piantot (ez nem csodaszer, nem mlm zöldségekből álló sűrítmény, vízzel kell higítani)
a reggelim általában Tonus kenyér, valamilyen bolti vagy házilag elkészített növényi kencével
-délelőtt megiszom két pohár frissen préselt répa-cékla levet, és 2 pohár frissen préselt zöld levet. Ezek elkészítésének módját megtaláljátok a Gerson terápia leírásánál
-ebédre és vacsorára a honlapon megtalálható receptek közül készítem valamelyiket, sokszor több napra főzök előre.
-délután szintén megiszom egy tasak Soul Rain-t, és megiszok még 1-2 pohár Piantot.
-lefekvés előtt nekem ennem kell, mivel gyorsan ürül a gyomrom, ilyenkor kerül elő ismét a Tonus kenyér, vagy köles golyó, néha csalok egy kicsit és pár szem bio csipszet is eszem 
Kiegészítőkként probiotikumot szedek(mindig más fajtát, ami éppen jó árban van), omega 3 kapszulát, máriatövis tablettát a májam védelmében,  spirulina tablettát, hogy a vegán életmód miatt elegendő B12 vitaminhoz és vashoz jussak, és olykor emésztő enzimeket, ha a gyomromnak szüksége van rá.
Reggel és este kávébeöntést végzek, mely a Gerson-terápiából maradt meg, nagyon jól tisztítja és méregteleníti a májat. A Gerson terápia leírásánál ezt is megtaláljátok.
Szóval így állt össze az én napi programom a gyógyulásom érdekében, melynél azt veszem figyelembe, hogy nagyrészt vegán, bio alapanyagokat használjak, a frissen préselt levek által élő enzimekhez jutok, a kiegészítőket pedig úgy választottam, hogy semmilyen tápanyagból ne szenvedjen hiányt a testem. Természetesen a napi program kiegészül még a jógával, és ha van rá időm, akkor meditációval is.

Ha egészséges vagy, akkor természetesen nem kell ennyi mindent megenned-meginnod a megelőzés érdekében, ha pedig beteg vagy, és alternatív útra térsz, azt javaslom, próbáld ki, melyik az a táplálkozási gyógymód, mellyel azonosulni tudsz, és kövesd azt, ha valamelyik része nem válik be, akkor válts, hallgass a megérzéseidre, tapasztald ki, mi az az étel, vagy kiegészítő, ami jót tesz neked. Egy biztos, a rák gyógyítható, csak hinned kell önmagadban, és megtalálnod a megfelelő módszert.

Kedvenceim
Megbocsátás Megbocsátás Részletek ›
Út a spiritualitás felé Út a spiritualitás felé Részletek ›
Úgy szeretném elmondani összes tudásom Úgy szeretném elmondani összes tudásom Részletek ›
Visszaeséstől való félelem Visszaeséstől való félelem Részletek ›